Elite consultings team

Elite Consulting blev etableret i 2007 og har siden hjulpet mange spillere med karriereplanlægning, og klubskifter og kontraktforhandlinger. Kræfterne bag Elite Consulting består af Allan Bak, Søren Barslund, Thomas Gaardsøe og Christian Bysted Christensen. Allan, Søren og Thomas har en baggrund som professionelle fodboldspillere med et bredt kendskab til fodboldbranchen. Elite Consulting har et solidt netværk på tværs af landegrænser, hvilket er grundstenene i det daglige arbejde. Alle fire agenter er certificeret af Dansk Boldspil-Union.

Herunder kan du læse mere om os. 

DBU-Certificerede Fodboldagenter.jpg
elite_consulting10129_farve-cut.jpg

Søren Barslund

Søren er født og opvokset i Tarm i Vestjylland og har spillet på de bedste ungdomshold i Ikast FS.

Søren har spillet professionel fodbold i Ikast, FC Midtjylland og Esbjerg FB men måtte holde en ufrivillig pause fra fodbold i tre år efter store skadesproblemer i FC Midtjylland.

Søren returnerede til fodbold i 2003 og spillede to år i Esbjerg, inden karrieren måtte indstilles for anden gang pga. en knæskade.

Søren har en cand.merc. uddannelse indenfor økonomi og markedsføring, hvor et semester blev tilbragt på University of South Australia i Adelaide. Han har desuden arbejdet som investeringsrådgiver i Danske Banks Finanscenter i Esbjerg samt som investerings- og formuerådgiver i Danske Bank International i Luxembourg.

Søren er spilleragent med licens udstedt af DBU i 2018.

Søren Barslund
Email: sb@eliteconsulting.dk
Mobil: +45 25300489

elite_consulting10137_farve-cut.jpg

ALLAN bak

Allan er født og opvokset i Tjørring ved Herning. Allan har spillet på de bedste ungdomshold i Ikast FS og har spillet på diverse ungdomslandshold.

Allan har spillet professionel fodbold i Ikast FS og FC Midtjylland inden han i sommeren 2001 blev solgt til SC Heerenveen i Holland. Han indstillede karrieren i 2004 efter et længere skadesforløb.

Allan arbejdede efterfølgende tre år som ejendomsmægler i Nybolig-kæden i København, hvor han sideløbende fungerede som skandinavisk scout for SC Heerenveen.

Allan etablerede agentfirmaet, Elite Consulting, i 2007 og er spilleragent med licens udstedt af DBU i 2018.

Allan Bak
EMAIL: allan@eliteconsulting.dk
MOBIL: +45 26409694

 

 

 

elite_consulting10261_farve-cut.jpg

Thomas Gaardsøe

Thomas er født og opvokset i Randers. Han har spillet ungdomsfodbold i Randers Freja, inden han som ynglingespiller flyttede til AaB. Thomas har også spillet på diverse ungdomslandshold samt to gange på A-landsholdet.

Han har spillet professionel fodbold i AaB, Ipswich Town FC, West Bromwich Albion FC og Esbjerg fB. Efter at have indstillet karrieren i 2007 pga. skader, vendte Thomas i sommeren 2009 tilbage til professionel fodbold, indtil han i sommeren 2012 stoppede sin aktive karriere.

Sideløbende med arbejdet i Elite Consulting er Thomas tilknyttet som fodboldekspert på Discovery. Med erfaring fra højeste niveau i Danmark og England er Thomas meget kompetent i sin rolle som fodboldfaglig rådgiver. Thomas er spilleragent med liens udstedt af DBU i 2018.

Thomas Gaardsøe
Email: tg@eliteconsulting.dk
Mobil: +45 23961177


Christian.jpeg

Christian bysted

Christian er født og opvokset i en lille by udenfor Holstebro i Vestjylland. Han har som det eneste medlem af Elite Consulting ikke en fortid som professionel fodboldspiller.

Christian har fra erhvervslivet erfaring som både Adm. Direktør og Salgschef i internationale firmaer. Men har også i flere år arbejdet som fodboldanalytiker for svenske, norske og danske selskaber.

I sine tidligere jobs har Christian arbejdet med markedsføring på de sociale medier såsom Facebook, Instagram og Twitter. Han er på nuværende tidspunkt bosat i Silkeborg, men har tidligere haft adresse i både København, Stockholm og Oslo. 

Christian er spilleragent med licens udstedt af DBU i 2018.

Christian bysted
Email: cbc@eliteconsulting.dk
Mobil: +45 31416115